![]() |
|
Само приползло ...нежнаю.... шамо приполжло (типа юмор) |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Активный Участник
|
![]()
Из украинского учебника по зарубежной литературе:
Край лукомор'я дуб зелений, І золотий ланцюг на нім: І день і ніч там кіт учений На ланцюгу кружляє тім; Іде праворуч — спів заводить, Ліворуч — казку гомонить. Дива там: лісовик там бродить, Русалка на гіллі сидить; На невідомих там доріжках Сліди нечуваних страхіть; Там хатка на куриних ніжках Без вікон, без дверей стоїть; В примарах там ліси й долини; Там на світанні хвиля лине На берег дикий пісковий, І тридцять витязів чудових Із хвиль виходять смарагдових, І з ними їх ватаг морський; Там королевич мимоходом Полонить грізного царя; Там серед хмар перед народом Через ліси, через моря Чаклун несе богатиря; В темниці там-царівна тужить, А бурий вовк їй вірно служить; З Ягою ступа там бреде, Вперед сама собою йде; Там цар Кащей над злотом чахне; Там руський дух... там Руссю пахне. І я там був, і мед я пив, Над морем бачив дуб зелений, При нім сидів, і кіт учений Своїх казок мене учив. Одну згадав я: за хвилину Повім цю казку старовинну... Діла давно минулих днів, Переказ давнини старої.
Зарегистрируйтесь или войдите под своим именем, чтобы спрятать этот рекламный блок |
![]() |
#2 |
Хардкорная Оффтопщица
|
![]()
Ля лукамор'я дуб зялёны;
На дубе залаты ланцуг: І днём, і ноччу кот вучоны На ланцугу брыдзе наўкруг. Направа пойдзе - спеў заводзіць, Налева - казка загучыць. Там цуд: лясун паважна ходзіць, Русалка на суку сядзіць; ___________________________________ Ёй, что-то такое знакомое, не могу вспомнить... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Заслуженный Участник
|
![]()
Делай раз:
At a curved seashore an oak green; Golden chain on an oak volume: And day and night a cat the scientist All goes on a chain around; Goes to the right - the song gets, On the left - a fairy tale tells. There miracles: there leshy wanders, The mermaid on branches sits; There on unknown paths Traces of unprecedented animals; Izba there on hen's legs Costs without windows, without doors; Делай два: В кривом побережье зеленый дуб; Золотая цепь на объеме дуба: И день и ночь кошка ученый Все идет на цепи вокруг; Идет направо - песня добирается, Слева - сказка говорит. Там чудеса: там леший блуждает, Русалка на ветвях сидит; Там на неизвестных путях Следы беспрецедентных животных; Изба там на ногах курицы Затраты без окон, без дверей;
![]() |
#4 |
Пенсионер всея Ирландея
|
![]()
Желёна вежба над байорэм,
До вежбы пшывьёнзаны шнур, На шнужэ ранкэм и вечорэм Вчёнж ходжи в кронг учоны кнур. Юлаин Тувим ![]()
![]() |
#5 |
Заслуженный Участник
|
![]()
Бамблби, на белорусском - изумительно.
![]() "цалавала деука парня у раки-и-и Па раке широ-окой- плыли рушники" ![]() Ратобор, с вас - перевод на гелик! ![]() ![]() Тата, тo jest humor? Dobrze rozumiem? W polskim "кнур" taki sam , że w języku ukraińskim "свындя" ? ![]() Вобще прикольно очень. Только вот беда, автора ну никак не вспомню. Все время на языке вертится, а вот ну никак... Ну, а теперь усложняем задачу: Хай бідні ми, хай злидні ми, Не маємо нічого, А будьмо чесними людьми- Й не біймося нікого. Нічого, нічого, Що ми звання простого! Звання — лиш карб, людина — скарб Цінніший від усього...
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщ. |
помогите вспомнить название фильма | svetlya4ok | Культур-мультур | 240 | 02.11.2010 22:19 |
вспомнить название фильма | Georgio | Культур-мультур | 5 | 12.09.2010 12:14 |
Помогите вспомнить.... | Кристина1212 | Финансы и Бизнес | 4 | 27.01.2010 18:50 |
Помогите вычислить автора... | Oliya | Наши дети | 8 | 22.04.2009 07:45 |
Вспомнить название игры | Lidia | Игры | 3 | 19.11.2007 21:32 |