VirtualIreland.ru - Виртуальная Ирландия
Вернуться   VirtualIreland.ru - Виртуальная Ирландия > Уголок объявлений > Куплю-продам.

Куплю-продам. Продать. Купить. Отдать даром в хорошие руки. Только для частных лиц, жителей Ирландии.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 25.03.2004, 20:45   #1
Новичок

Благодарности: 0 в 0 сообщениях Поиск благодарностей Niko
По умолчанию Need help from programers.

Hello guys,
I need some help with my final project. I am willing to pay E200 for a simple 3-tier model application with some J2ME twist. I know that 200 might be not enough so I am also offering warm welcoming in London (if you want to go their on your vacation) and providing free tickets for major acts in Dublin and London.
If you are willing to help me out (think about your karma) send me an email to roman_mazurenko@hotmail.com
my dateline is 5th of April.
Sincerely,
Roman
Niko вне форума   Ответить с цитированием

Зарегистрируйтесь или войдите под своим именем, чтобы спрятать этот рекламный блок
Старый 25.03.2004, 22:04   #2
Пенсионер всея Ирландея

Благодарности: 7,600 в 2,683 сообщениях Поиск благодарностей Elena
По умолчанию Re: Need help from programers.

Цитата:
Сообщение от Niko
Hello guys,
I need some help with my final project. I am willing to pay E200 for a simple 3-tier model application with some J2ME twist. I know that 200 might be not enough so I am also offering warm welcoming in London (if you want to go their on your vacation) and providing free tickets for major acts in Dublin and London.
If you are willing to help me out (think about your karma) send me an email to roman_mazurenko@hotmail.com
my dateline is 5th of April.
Sincerely,
Roman
а зачем Вы по два раза это пишете?
Elena вне форума   Ответить с цитированием
Ответ